Sinds jaar en dag werkt Flens BV nauw samen met De Faam. Regelmatig ontvangt Flens stagiaires van de school, en dikwijls blijven stagiaires ook terugkomen, een aantal vaste werknemers komen er zelfs vandaan. Flens BV is gespecialiseerd toeleverancier voor de meubelindustrie, projectinrichting en interieurbouw, en verwerkt plaatmateriaal tot halffabricaten en eindproducten voor meubels.

Die nauwe samenwerking gaat ver terug. Zo kwam Robin 20 jaar geleden bij Flens als stagiair, en is na zijn schooltijd in vaste dienst getreden. Robin specialiseerde zich in een de bediening van een CNC machine. Peter werk nu ruim acht jaar bij Flens, en is net als Robin er direct na zijn schooltijd komen werken. Peter en Robin zijn samen met hun collega’s de trots van het bedrijf. “Personeel met passie, zonder hun zouden wij niet bestaan”, vertelt directeur Marc Flens.

Flens BV is een erkend leerbedrijf, en omdat Flens BV een relatief klein bedrijf is krijgen stagiaires de kans om in alle onderdelen van het bedrijf mee te kijken en te werken. Een stagiaire weet op het eind van zijn stageperiode de basis van veel verschillende machines en heeft een goed beeld van hoe het bedrijf wordt gerund.

“Met stagiaires van de Faam hebben wij uitstekende ervaringen. Wij leveren hoge kwaliteit eindproducten, met zorg gemaakt. Stagiaires van de Faam passen prima in die visie.”

nic2