De Faam beschikt in haar nieuwe gebouw over zes prachtige 'ambachtelijke' tafels, die geheel in eigen beheer tot stand zijn gekomen. Dat lukte alleen met de hulp van een aantal bereidwillige stage bieders die met hun leveringen en vakmanschap dit project – ook financieel – ondersteunden. Ook hebben een aantal leerlingen met hun inzet en kennis hun steentje bijgedragen.

Voor de prijs van zes 'gewone' tafels, werken leerlingen en collega’s nu aan tafels met een bijzondere uitstraling.

Onze dank gaat uit naar:
-Molenaar Tim Schaap en Houtzaagmolen “Het Jonge Schaap” op de Zaanse Schans waar de iepen uit Heiloo werden verzaagd tot “dikke plakken”.
-Ronald Beijer en zijn medewerkers van de BB Hal te Koog aan de Zaan, waar het hout “tafelklaar” werd gemaakt door een dag lang te kantrechten, te zagen en te schaven.
-Johan Singeling en Faam stagiair Jack v. Toledo van de firma Singeling BV, Zaandam waar de poten werden gezaagd en gelast.
-Johan Oberink van Schoen B.V. Poedercoating te Zaandam, die de poten van een fraaie antraciet kleur voorzag.
-Michiel de Meester, techniek docent van De Faam, die heel wat vrije uurtjes stak in het professioneel samenstellen van de bladen.
-Tenslotte: een flink aantal leerlingen die Michiel meehielpen met allerlei hand- en spandiensten.

We zijn blij en trots met het resultaat. Iedereen die – op welke wijze dan ook – hier aan heeft bijgedragen: heel hartelijk dank!!